Zakelijke evenementen

De gemene deler bij elk zakelijk evenement is dat u als organisator een boodschap wilt overbrengen aan de bezoeker. Dat kan deling van kennis zijn, het presenteren van een product of een bedankje in de vorm van een mooi feest voor medewerkers of klanten. Om welke vorm het ook gaat, in alle gevallen moet uw verhaal goed en duidelijk overkomen. Hoe beter u dit doet, hoe beter uw boodschap bij de bezoeker blijft hangen.  

 

Wij van Starlive spannen ons al meer dan tien jaar dagelijks in om de verhalen van onze opdrachtgevers over te brengen op hun bezoekers. Dit doen we door ons tot op elk detail te verdiepen in uw organisatie en product, uw verhaal en uw doelgroep en met die kennis de best in te zetten middelen en kanalen te bepalen. Een dergelijk proces doorlopen we zij aan zij met u, onze opdrachtgever. Waar we ideeën kunnen aandragen doen we dat en waar we werk bij het organiseren uit handen kunnen nemen ook.  Wij zijn er om u en uw boodschap te laten stralen! 

Innovaties

Innovatie 

Om mensen echt even stil te laten staan bij uw boodschap creëren wij altijd iets dat bij blijft. Iets verrassends. Iets dat men kan beleven. Of iets dat men nog nooit eerder heeft gezien.  

 

In de wereld van vandaag de dag waarin iedereen “alles al heeft gezien” zijn daarom innovaties niet weg te denken om de aandacht van mensen te trekken. Gelukkig hebben wij onze voelsprieten voor innovaties in de wereld van events en communicatie wereldwijd uitstaan en kunnen wij deze inzetten op het moment dat zij een bijdrage aan uw verhaal leveren.  

 

Niet direct een boodschap over te brengen? Geen probleem natuurlijk. Volg dan vooral ons Facebook en LinkedIn kanaal om op de hoogte te blijven van innovaties in de eventbranche. Of ontvang periodiek onze nieuwsbrief. Schrijf je hier in.  

Een greep uit eerdere projecten

Beachparty in Zandvoort
Jaarlijks congres in Amsterdam
Microsoft Ignite | The Tour
Beursstand in Western Style
Microsoft Tech Summit Roadshow
Microsoft Pivot: AI Executive Summit
Congres in Malaga
Nieuwjaarsbijeenkomst in festivalsfeer
Event in nieuw glazen huis
Digitale beursvloer voor Dropbox
Microsoft Company Meeting