Ons team
Uw resultaat telt. Daar werken we hard voor.
Jan Eleveld

Eigenaar

Alle facetten van het evenementenvak zijn hem vertrouwd en met zijn marketingachtergrond weet hij dit optimaal te combineren tot succesvolle brand events. Zijn specialisatie ligt op het gebied van marketing, communicatie en maatwerk entertainment.

Berry de Jong

Eigenaar

Zijn kracht ligt in de samenwerking en de wil om al zijn creativiteit samen met de klant in te zetten om een mooi en uniek evenement te realiseren. Geen facet van het vak is hem, na jarenlange ervaring in het theater en de TV studio’s, nog vreemd en hoe complexer, des te groter de uitdaging.

Agnes Maat

Managing Partner

Dankzij haar ervaring in de reclame en marketing en haar eigen organisatiebureau, zijn creativiteit, organisatie (en improvisatie)-talent en ‘maatwerk’ haar belangrijkste kenmerken, met daarnaast een zeer uitgebreid netwerk op vele fronten.

Sanne van Weerd

Senior Project Manager

Met haar ervaring op het gebied van communicatie en events aan zowel bureauzijde als aan de zijde van opdrachtgevers, wil zij ieder project tot in de puntjes verzorgen. Waarbij zij oog voor detail heeft maar daarbij altijd goed het overzicht weet te behouden.

Astrid Hollander

Customer Succes Manager

Met behulp van haar ervaring in de organisatie van corporate- en sportsponsoring evenementen, zoekt zij naar nieuwe kansen en innovatieve mogelijkheden om haar uitgebreide netwerk succesvol en strategisch te ondersteunen. Met haar gevoel voor mensen en oog voor details, denkt zij in oplossingen en kansen. Zij is resultaatgericht en heeft een brede bagage aan ervaring. Haar kracht is om met creativiteit, inzicht en kennis , op een energieke manier te verbinden en samen te werken.

Lars Geers

Event Manager

Lars kan de rust bewaren in de snelle en dynamische evenementenbranche en weet dankzij zijn sociale en communicatieve vaardigheden iedereen tevreden te stellen. Door zijn internationale ervaring in marketing en communicatie weet Lars hoe je een gedenkwaardig event creëert.

Paul Ridderhof

Fotograaf

Als professioneel fotograaf vliegt Paul heel de wereld over. Met zijn oog voor detail weet hij elk event op een unieke wijze vast te leggen.