MAAK KENNIS MET HET STARLIVE TEAM

Berry de Jong
Eigenaar

Zijn kracht ligt in de samenwerking en de wil om al zijn creativiteit samen met de klant in te zetten om een mooi en uniek evenement te realiseren. Geen facet van het vak is hem, na jarenlange ervaring in het theater en de TV studio's, nog vreemd en hoe complexer, des te groter de uitdaging.

Jan Eleveld
Eigenaar

Alle facetten van het evenementenvak zijn hem vertrouwd en met zijn marketingachtergrond weet hij dit optimaal te combineren tot succesvolle brand events. Zijn specialisatie ligt op het gebied van marketing, communicatie en maatwerk entertainment.

Agnes Maat
Managing Partner

Dankzij haar ervaring in de reclame en marketing en haar eigen organisatiebureau, zijn creativiteit, organisatie (en improvisatie)-talent en ‘maatwerk’ haar belangrijkste kenmerken, met daarnaast een zeer uitgebreid netwerk op vele fronten.

Sanne van Weerd
Senior Project Manager

Met haar ervaring op het gebied van communicatie en events aan zowel bureauzijde als aan de zijde van opdrachtgevers, wil zij ieder project tot in de puntjes verzorgen. Waarbij zij oog voor detail heeft maar daarbij altijd goed het overzicht weet te behouden.

Maran Özdemir
Junior Project Manager

Door ervaring in communicatie en media ontdekte ze haar liefde voor de evenementenwereld. Ze zit vol creatieve ideeën en wordt blij van dingen die staan als een huis, met name als het gaat om het neerzetten van succesvolle evenementen.

Paul Ridderhof
Fotograaf

Als professioneel fotograaf vliegt Paul heel de wereld over. Met zijn oog voor detail weet hij elk event op een unieke wijze vast te leggen.