The Giving Tree

Na het grote succes in van een eerdere editie heeft Starlive afgelopen Kerst voor de tweede keer het Giving Tree-project mogen organiseren in opdracht van Microsoft en in samenwerking met Stichting Het Vergeten Kind. Bij dit mooie project kregen de medewerkers van Microsoft de kans om iets te geven aan kansarme kinderen in Nederland. Zo zorgden zij er samen voor dat kinderen die normaalgesproken met Kerst geen cadeau krijgen, hiermee toch opeens blij verrast werden.

In totaal werden meer dan 360 verlanglijstjes van kinderen uit verschillende asielzoekerscentra ingevuld. Deze, door de kinderen versierde verlanglijstjes, zijn in transparante kerstballen gestopt en opgehangen in een grote kerstboom, de Giving Tree.

Medewerkers van Microsoft konden de kerstballen uit de boom pakken en één van de wensen op het verlanglijstje kopen. Alle cadeaus werden verzameld onder de Giving Tree. In een overvolle bus zijn de directie en het projectteam van Microsoft samen met ons, net voor de Kerstdagen, naar de opvangcentra gereden om de cadeaus uit te delen.

Starlive heeft voor dit project de gehele organisatie, logistiek en administratie verzorgd. Zo zijn alle verlanglijstjes opgenomen in een database, om er zeker van te zijn dat elk kindje zijn/haar cadeau kreeg.

Spreekt dit project u aan? Het is ook voor u mogelijk om iets voor de medemens te doen en een Giving Tree in huis te halen. Neem voor meer informatie contact met ons op.