Wat we doen

WAT WE DOEN

Live Communicatie vormt een effectief en daarom steeds belangrijker onderdeel van de marketing- en communicatiestrategie om merkbeleving van een product of bedrijf te versterken bij de doelgroep, of dit nu consumenten of business-to-business relaties zijn. Starlive wil opdrachtgevers ondersteunen bij hun Live Communicatie projecten, van advies tot begeleiding of desgewenst het geheel verzorgen van de uitvoering. Met creativiteit, oog voor detail, het continu bewaken van de merkwaarden en meetbaar realiseren van de doelstellingen.

Events

Of het nu gaat om award gala’s, relatiemarketing, corporate events of publieksevenementen, Starlive creëert unieke concepten, die zorgen voor onvergetelijke momenten en het versterken van uw merkbeleving.

Congressen

Bij een congres of seminar zorgen beleving, inspiratie en interactie voor het bereiken van uw communicatie-doelstelling. Starlive organiseert bijeenkomsten met een originele en succesvolle aanpak.

Beurzen

Een beurs biedt exposanten de gelegenheid tot echte live communicatie met de bezoekers. Starlive ontwikkelt concepten voor zowel beursstands als complete beurzen. Met een multimediale aanpak, training van de standbemanning en het creëren van unieke belevingen.

Incentives

Starlive verzorgt originele en bij uw doelstellingen passende incentive-programma’s in binnen- en buitenland. De perfecte manier om uw medewerkers of relaties te bedanken, te motiveren of te verbinden met een echte totaalbeleving.

Arrangementen

Compleet verzorgde arrangementen rondom theatervoorstellingen en musicals? Met onze ervaring vormen wij een effectieve schakel tussen producent en opdrachtgever, waardoor wij tegen vaak betere condities unieke belevingen weten te creëren.

Exclusief entertainment

Starlive ontwikkelt en verzorgt bijzondere entertainment-concepten, artiesten en sprekers, die als onderdeel van uw evenement, congres of beurs een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het bereiken van uw doelstellingen.

Video producties

Met bewegend beeld kunt u uw communicatieboodschap op effectieve wijze kracht bijzetten. Starlive bedenkt en produceert o.a. bedrijfsfilms, promotiefilms en video-animaties, maar verzorgt ook webcasting.

Communicatie

Een evenement maakt veelal deel uit van een uitgebreider communicatietraject met een heldere doelstelling. Starlive adviseert u graag over welke media en middelen in te zetten om uw doel te bereiken en zorgt desgewenst voor de productie.

Trainingen

Hoe breng je je boodschap over op je doelgroep? En hoe doe je dat op een podium of voor een camera? Starlive biedt o.a. presentatie-, beurs- en mediatrainingen om deze vaardigheid te leren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw event? Laten we in gesprek gaan.

Contact