Wat wij voor je kunnen betekenen.

Live Communicatie vormt een effectief en daarom steeds belangrijker onderdeel van de marketing- en communicatiestrategie om merkbeleving van een product of bedrijf te versterken bij de doelgroep, of dit nu consumenten of business-to-business relaties zijn. Starlive wil opdrachtgevers ondersteunen bij hun Live Communicatie projecten, van advies tot begeleiding of desgewenst het geheel verzorgen van de uitvoering. Met creativiteit, oog voor detail, het continu bewaken van de merkwaarden en meetbaar realiseren van de doelstellingen.

Of lees hieronder meer.

ONLINE EVENts

In de huidige tijden waarin elkaar fysiek ontmoeten niet altijd mogelijk is, biedt Starlive legio mogelijkheden voor digitale ontmoetingen en events. Jouw beurs of congres kunnen wij online laten plaatsvinden, geheel in de uitstraling van je organisatie. Lees hier meer over alle mogelijkheden.
Corporate Events
Zakelijk event, personeelsfeest of productlancering? Wij creëren onvergetelijke happenings door bijzondere locaties en een verrassend, innovatief programma. Met bijzondere sprekers of speciaal voor de gelegenheid vervaardigd entertainment.
Congressen & Seminars
Uw congres naar een hoger niveau? Niet meer saai en grijs, maar verfrissend en nieuw! Met innovaties en visual storytelling zorgen wij voor meer beleving en blijft uw boodschap beter beklijven.
Beurzen
Met onze creaties val je op bij een beursdeelname. Van vormgeving tot ‘stop and wonder’-effecten; meer bezoekers in je stand en meer interactie. Kortom een stand met beleving en betere resultaten.
Incentives
Een incentive is meer dan een reis en hotel boeken. Wat de bestemming ook is; wij creëren een belevenis die niet snel zal worden vergeten. En de banden met klanten of medewerkers alleen maar zal versterken.
Starlive Concepts
In onze bezieling om bijzondere events te creëren hebben we ook eigen spraakmakende concepten ontwikkeld. Concepten die we niet exclusief houden maar ook uw event nog beter kunnen maken.
Communicatie
Alles draait om communicatie. Van design tot branding, van videoproducties tot de gehele event communicatie campagne (online en offline). Wij weten de beste middelen doeltreffend in te zetten én te creëren/produceren.
Ook bieden wij leuke online teambuilding! Deze online ervaring zorgt voor verbinding en fun. Benieuwd naar welke leuke oplossingen wij hebben?