Microsoft ignite | The Tour

AANTAL PERSONEN: 3.500

DOELSTELLING: Hospitality team

LOCATIE: RAI Amsterdam

Voor het vierde jaar op rij is Starlive gevraagd door Microsoft Amerika om een compleet hospitality team te leveren en aan te sturen tijdens Microsoft Ignite | The Tour in de RAI. Jaarlijks heeft ons team de verantwoordelijke taak het bezoek van de duizenden bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken.

Waar het tweedaagse event vorig jaar (toen nog: Microsoft Tech Summit) ‘slechts’ 3500 bezoekers trok, stond de teller dit jaar op 7000 personen. Hiermee verdubbelde uiteraard ook het staffing team. In totaal werden er afgelopen week 300 diensten vergeven. Denk aan registratie assistentie, wegwijzen, scannen van badges en iedereen welkom heten met een grote glimlach. Op basis van hun expertise op het gebied van leidinggeven hebben we staffing managers geselecteerd om alles rondom het hospitality team in goede banen te leiden.

En goed nieuws! De Microsoft Tech Summit is een jaarlijkse conferentie waar ontwikkelaars en IT professionals samen komen in grote steden, wereldwijd. Vorig jaar bleek er een goede klik tussen de staffing managers en de eventorganisatie en werd de staffing managers gevraagd om ook het hospitality team tijdens de Tech Summit in Stockholm te managen. Enkele weken later vertrokken twee van onze toppers daarom naar het hoge noorden. Ook volgende maand vertrekt ons team weer naar Zweden om samen met het lokale staffing team een glimlach op het gezicht van de Zweedse bezoekers te toveren.