De beste bestuurdersdag tot nu toe

Voor vijfde keer op rij organiseerde Starlive de jaarlijkse Bestuurdersdag voor Bouwend Nederland. Deze keer werd gekozen voor de locatie Hart van Holland te Nijkerk.

Het programma startte met een netwerk-wolact, waarmee de gasten direct op ludieke wijze attent werden gemaakt op het netwerk, waarin zij samenwerken. Dagvoorzitter Rens de Jong introduceerde het thema ‘Netwerken in de keten’. Om de kracht van het netwerken te laten zien pitchten 5 startup-bedrijven hun innovatieve producten voor de bouwsector. Na de pitch werden zij via de aanwezige gasten in de zaal direct gekoppeld aan bedrijven die hen verder zouden kunnen helpen.

Tijdens de daaropvolgende netwerkpauze werden de deelnemers via Buzzmaster aan elkaar gekoppeld en konden op die manier hun netwerk uitbreiden en versterken. Het was fantastisch om te zien welke energie hieruit voortkwam!

Het tweede deel van het plenaire programma bestond uit een inspirerende talkshow met vertegenwoordigers uit de bouwsector (ondernemers en architecten) en Startup Delta. De voordelen van ‘het openstellen van je netwerk’ werd hier uitvoerig besproken.

Na het plenaire programma keerden de gasten terug naar de ontvangstruimte, die was omgetoverd tot een sfeervol ingerichte dinerzaal. Onder begeleiding van live pianospel genoten de gasten hier van een drie-gangen diner en konden zij aan tafel op informele wijze verder netwerken.

Tijdens het diner werden zij getrakteerd op bijzonder entertainment en tevens debuut in Nederland: een optreden van LeDgends. Een visueel spektakel van dansers in LED-kostuums met verrassende effecten. De reacties waren overweldigend. Bekijk hier een complicatie van de dag:

Reactie bezoeker: “Beste bestuurdersdag tot nu toe”