EVENT IN NIEUW GLAZEN HUIs

AANTAL PERSONEN: 250

DOELSTELLING: Bestuurdersdag

LOCATIE: Jardin d’Hiverre, Baarn

Voor de zesde keer op rij organiseerden wij met Bouwend Nederland de jaarlijkse Bestuurdersdag. Locatie voor dit evenement was het gloednieuwe en indrukwekkende Jardin d’Hiverre van het Bomencentrum in Baarn. De Bestuurdersdag was het allereerste evenement in deze schitterende groene locatie, nog voor de officiële opening van het pand.

Na de ontvangst in de prachtige glazen ruimte op de begane grond, gingen de gasten naar de plenaire zaal Catalpa op de benedenverdieping. Hier presenteerde Richard van Hooijdonk zijn visie op de toekomst van de bouw in het kader van de technologische ontwikkelingen. Aansluitend gingen een hoogleraar Traffic Behaviour en een hoogleraar Architecture in Health in gesprek met elkaar over onder andere zelfrijdende auto’s en empathische huizen. Tijdens het gehele programma, onder leiding van dagvoorzitter Rens de Jong, was er veel ruimte voor interactie met het publiek.

Ter gelegenheid van het eerste evenement op deze locatie mocht Bouwend Nederland-voorzitter Maxime Verhagen een boom planten als blijvend aandenken. Daarna maakten de gasten een korte wandeling over het mooie terrein naar het bijzondere Volvo-museum. Omringd door bijzondere auto’s uit de private collectie was er volop gelegenheid tot borrelen en netwerken.

Het programma werd afgesloten met een sitdown diner in de glazen orangerie met een prachtig uitzicht op het groen rondom de locatie. Tijdens het diner inspireerde Jan van Setten hen met een bevlogen toespraak over het in de praktijk brengen van hetgeen ze vandaag hadden gehoord en geleerd.

Ayda Kocaibrahimoglu Ozbakirci
Microsoft Services

It was wonderful to work with you, thank you for your amazing support, professionalism and friendship.

Bram Schoordijk
Microsoft/Dell

Wat een geweldige dag gisteren!!! Dit was de beste bestuurdersdag ever! Bijzonder goede sfeer goede onderwerpen. Snel… Perfecte organisatie.

Barbara Kok
Microsoft

‘Dank jullie wel voor de goede ideeën en jullie energie en inzet. We hebben erg veel enthousiaste reacties gekregen op onze ‘stand’. Ik denk dat we het concept van de Mission Control Room vaker gaan inzetten.

Annick van Dyck
Travix

Dank voor de gestroomlijnde organisatie van het Travix feest. Het was wederom een groot succes en ik hoor alleen maar goede berichten. Dak ging er weer af.

Ruud Harmsen
Fairbanks

Split, Kroatië was geweldig! Het programma was super.

André van den Heuvel
HV Partners Holding
Directeur

Starlive heeft niks teveel gezegd. Een geweldige band waardoor het een fantastisch feest voor onze medewerkers en ons is geworden. Wij kunnen op een zeer geslaagde avond terugkijken. Dank voor jullie hulp.

Hanno Spanninga
FoodResult

Wat mij vooral is opgevallen, dat gedurende de twee dagen van opbouw en uitvoering, ik niemand van Starlive heb zien rennen of heb horen schreeuwen. Alles hadden ze continu onder controle. Zeer professioneel.

Peter Schuhmacher

Nogmaals, hartstikke bedankt, het was mede dankzij jullie perfect. De complimentjes vliegen me om de oren. Die behoren voor een groot deel ook aan jullie toe, het was een professioneel een kwalitatief hoogstaand gebeuren. En daarnaast hartstikke gezellig, met genoeg humor.