ZAADJE GEPLANT OP EEN BRUISEND PERSONEELSFEEST

Zaad-veredelingsbedrijf Hazera organiseerde een personeelsfeest voor al haar medewerkers in Studio A12 in Bunnik.

Na de ontvangst met een welkomstdrankje werd het feest op spectaculaire wijze geopend door de hightech dance-act LeDgends. Hierna kon het feest van start gaan. De Hermes House Band zorgden met hun vrolijke en opzwepende optreden al snel voor een volle dansvloer. De band werd afgewisseld met een DJ, die de beste 80’s and 90’s hits draaide.

Maar er was meer te doen. De gasten konden een gokje wagen bij het casino met een roulette en blackjack-tafel en kans maken op een mooie prijs.  Tussen de gasten door liep een goochelaar, die de gasten versteld deed staan met zijn magie en mindreading, maar tot grote hilartiteit ook hun zakken rolde. Indrukwekkend was de sneltekenaar, die karikaturen van de gasten tekende op T-shirts, die hij zelf droeg en zodoende in spiegelbeeld moest tekenen. De avond werd afgesloten met een wervelende slotshow door de Hermes House Band en special effects.

Olaf Bosman (Hazera):
“Het feest is het gesprek van de dag over hoe leuk het wel niet was. Degenen die niet gekomen zijn, hebben daar nu spijt van. Bedankt voor alles”.