microsoft all hand op valentijsdag

AANTAL PERSONEN: 500

LOCATIE: Taets Art and Event Park

Op woensdag 14 februari organiseerden wij in opdracht van Microsoft de Company Meeting. De company meeting vond plaats bij Taets Art and Event Park. Interactie stond tijdens dit bedrijfsevenement hoog in het vaandel. Met dit uitgangspunt werden een groot video scherm van 16 x 5 meter, de Catchbox en de quiz van Buzzmaster ingezet.

Voor dit event kozen we voor een maar liefst 16 meter breed, haarscherp scherm. Het mooie van een scherm van dit formaat is dat je het tegelijkertijd voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Aan de rechterkant heb je een liveweergave van de spreker. Links zie tegelijkertijd visuele ondersteuning. Buzzmaster verzorgde een interessante quiz. Vragen worden bij deze quiz met smartphones beantwoord en vervolgens live getoond op het scherm. Het rondgooien van de Catchbox gaf alle 500 aanwezigen de mogelijkheid een directe bijdrage te leveren.

In een van verschillende ruimtes werd de dag afgesloten met een borrel. Voor ons een mooie kans om wat extra’s te doen. Valentijnsdag mocht natuurlijk niet vergeten worden. Op weg naar de uitgang kregen alle gasten daarom een mooie rode roos mee naar huis.