Zakelijke evenementen

De gemene deler bij elk zakelijk evenement is dat u als organisator een boodschap wilt overbrengen aan de bezoeker. Dat kan deling van kennis zijn, het presenteren van een product of een bedankje in de vorm van een mooi feest voor medewerkers of klanten. Om welke vorm het ook gaat, in alle gevallen moet uw verhaal goed en duidelijk overkomen. Hoe beter u dit doet, hoe beter uw boodschap bij de bezoeker blijft hangen.

Wij van Starlive spannen ons al meer dan tien jaar dagelijks in om de verhalen van onze opdrachtgevers over te brengen op hun bezoekers. Dit doen we door ons tot op elk detail te verdiepen in uw organisatie en product, uw verhaal en uw doelgroep en met die kennis de best in te zetten middelen en kanalen te bepalen. Een dergelijk proces doorlopen we zij aan zij met u, onze opdrachtgever. Waar we ideeën kunnen aandragen doen we dat en waar we werk bij het organiseren uit handen kunnen nemen ook. 

Wij zijn er om u en uw boodschap te laten stralen! 

Ayda Kocaibrahimoglu Ozbakirci
Microsoft Services

It was wonderful to work with you, thank you for your amazing support, professionalism and friendship.

Bram Schoordijk
Microsoft/Dell

Wat een geweldige dag gisteren!!! Dit was de beste bestuurdersdag ever! Bijzonder goede sfeer goede onderwerpen. Snel… Perfecte organisatie.

Barbara Kok
Microsoft

Dank jullie wel voor de goede ideeën en jullie energie en inzet. We hebben erg veel enthousiaste reacties gekregen op onze ‘stand’. Ik denk dat we het concept van de Mission Control Room vaker gaan inzetten.

Annick van Dyck
Travix

Dank voor de gestroomlijnde organisatie van het Travix feest. Het was wederom een groot succes en ik hoor alleen maar goede berichten. Dak ging er weer af.

Fairbanks

Split, Croatia was unbelievable! The program was great.

André van den Heuvel
HV Partners Holding
Directeur

Starlive heeft niks teveel gezegd. Een geweldige band waardoor het een fantastisch feest voor onze medewerkers en ons is geworden. Wij kunnen op een zeer geslaagde avond terugkijken. Dank voor jullie hulp.

Hanno Spanninga
FoodResult

Wat mij vooral is opgevallen, dat gedurende de twee dagen van opbouw en uitvoering, ik niemand van Starlive heb zien rennen of heb horen schreeuwen. Alles hadden ze continu onder controle. Zeer professioneel.

Peter Schuhmacher

Nogmaals, hartstikke bedankt, het was mede dankzij jullie perfect. De complimentjes vliegen me om de oren. Die behoren voor een groot deel ook aan jullie toe, het was een professioneel een kwalitatief hoogstaand gebeuren. En daarnaast hartstikke gezellig, met genoeg humor.

Sarka Kohoutova
Microsoft
Microsoft Teams Program Manager

I have had a few calls with our Director and she is mentioning everywhere to everyone that the party in Amsterdam was the best one she ever experienced during her Microsoft times! And she’s attending the coolest conferences and parties ever! You rock guys!

Sectormanagement Bedrijven
Rabobank

Wij kijken terug op een zeer geslaagde kick off van onze community op 15 oktober jl. Dit succes hebben we mede te danken aan de toplocatie, jullie bijdrage aan het inhoudelijke programma, de experience tours en jullie hulp en ondersteuning voor en tijdens de dag zelf. Daarvoor willen we jullie dan ook zeer hartelijk danken! Wij zijn trots op wat we samen hebben bereikt en we kijken uit naar een volgende samenwerking.

Barthold Boreel
Utrechtse Golfclub de Pan
Voorzitter

Vanwege de Corona crisis konden wij geen fysieke ledenvergadering houden. Starlive heeft voor ons een zeer geslaagde digitale ledenvergadering georganiseerd, waaraan ruim 100 leden hebben deelgenomen. Wij hebben veel complimenten van onze leden gekregen over het verloop van deze digitale vergadering, ook over het gemak waarmee gestemd kon worden.

Kelly Heerkens
Microsoft Netherlands
Solution Sales Modern Work

“Ik ken geen ander bedrijf waarbij de communicatie zo goed verloopt, er zo snel wordt gehandeld en waar de sky zó de limit is dan Starlive. Het is altijd zeer prettig zaken doen met jullie (en dat meen ik!)”

Dennis Mikkelsen
BDR Thermea Group B.V.
Senior Group Communications Manager

“Wilde je nog even persoonlijk bedanken voor de goede zorgen vandaag, voor je geduldige en professionele begeleiding!”

Theo Verboom
Lidl Nederland GmbH
Leiderschap & Ontwikkeling

“Ze was erg blij met de tolken en vond het harstikke goed gaan en heeft mij gevraagd om de complimenten over te brengen.’’

Visual Storytelling

Waarom doet uw bedrijf wat het doet? Hoe zit dat het met uw product? In elke evenementenconcept dat wij met u bedenken, laten wij het verhaal van uw organisatie spreken. Dit is terug te zien in de huisstijl van het event, in de presentatie op het podium en in elk klein detail van de dag. Wij dompelen uw gasten helemaal onder in uw product of merk en creëren zo een enorme betrokkenheid bij uw product door middel van visual storytelling.

Altijd samen met u

U mag het team van Starlive zien als verlengstuk van uw organisatie of afdeling. Uw doelstellingen worden de onze en samen gaan we voor het beste resultaat. We voorzien u van advies en creatieve input in de brainstormfase en zorgen voor een vlekkeloos én zorgeloos verloop van uw evenementen. En alles wat we doen, doen we vooral samen met u. Er is voor ons niks mooiers dan u te laten stralen.

Niets is onmogelijk

Kan niet, bestaat niet, is een van de motto’s van Starlive. Hoe groter de uitdaging, hoe beter! Een 10 meter hoge fontein op je evenement? Geen probleem. Een evenement gelijktijdig in 4 landen? Draaien we ons hand niet voor om. Hoe groot de logistieke uitdaging ook is, Starlive lost het op. Voor onze opdrachtgevers zetten we alles op alles en regelen het.

Innovaties

Om mensen echt even stil te laten staan bij uw boodschap creëren wij altijd iets dat bij blijft. Iets verrassends. Iets dat men kan beleven. Of iets dat men nog nooit eerder heeft gezien.  

In de wereld van vandaag de dag waarin iedereen “alles al heeft gezien” zijn daarom innovaties niet weg te denken om de aandacht van mensen te trekken. Gelukkig hebben wij onze voelsprieten voor innovaties in de wereld van events en communicatie wereldwijd uitstaan en kunnen wij deze inzetten op het moment dat zij een bijdrage aan uw verhaal leveren.  

Niet direct een boodschap over te brengen? Geen probleem natuurlijk. Volg dan vooral ons Facebook en LinkedIn kanaal om op de hoogte te blijven van innovaties in de eventbranche. Of ontvang periodiek onze nieuwsbrief. Schrijf je hier in.