Congressen, WEBINARS & seminars

Bij het organiseren van een congres komt veel kijken. Het is dan erg fijn samen te werken met een partner die al dit regelwerk uit handen neemt, zodat u zich kunt focussen op de inhoud van het programma. Starlive heeft jarenlange ervaring in het organiseren van congressen, webinars en seminars en weet van de spreekwoordelijke hoed en rand. Daarnaast zijn wij specialisten in het doorvertalen van uw verhaal en boodschap in de uitstraling en aankleding van de locatie én in het inzetten van de beste technische middelen voor het podiumprogramma.

Starlive zet zich er elk congres en (online) evenement voor in dat het totale plaatje klopt. Hierin staat altijd uw boodschap en doelstelling centraal. Gedurende het organisatietraject adviseren wij u dan ook op alle mogelijke manieren.

Ayda Kocaibrahimoglu Ozbakirci
Microsoft Services

It was wonderful to work with you, thank you for your amazing support, professionalism and friendship.

Bram Schoordijk
Microsoft/Dell

Wat een geweldige dag gisteren!!! Dit was de beste bestuurdersdag ever! Bijzonder goede sfeer goede onderwerpen. Snel… Perfecte organisatie.

Barbara Kok
Microsoft

Dank jullie wel voor de goede ideeën en jullie energie en inzet. We hebben erg veel enthousiaste reacties gekregen op onze ‘stand’. Ik denk dat we het concept van de Mission Control Room vaker gaan inzetten.

Annick van Dyck
Travix

Dank voor de gestroomlijnde organisatie van het Travix feest. Het was wederom een groot succes en ik hoor alleen maar goede berichten. Dak ging er weer af.

Fairbanks

Split, Croatia was unbelievable! The program was great.

André van den Heuvel
HV Partners Holding
Directeur

Starlive heeft niks teveel gezegd. Een geweldige band waardoor het een fantastisch feest voor onze medewerkers en ons is geworden. Wij kunnen op een zeer geslaagde avond terugkijken. Dank voor jullie hulp.

Hanno Spanninga
FoodResult

Wat mij vooral is opgevallen, dat gedurende de twee dagen van opbouw en uitvoering, ik niemand van Starlive heb zien rennen of heb horen schreeuwen. Alles hadden ze continu onder controle. Zeer professioneel.

Peter Schuhmacher

Nogmaals, hartstikke bedankt, het was mede dankzij jullie perfect. De complimentjes vliegen me om de oren. Die behoren voor een groot deel ook aan jullie toe, het was een professioneel een kwalitatief hoogstaand gebeuren. En daarnaast hartstikke gezellig, met genoeg humor.

Sarka Kohoutova
Microsoft
Microsoft Teams Program Manager

I have had a few calls with our Director and she is mentioning everywhere to everyone that the party in Amsterdam was the best one she ever experienced during her Microsoft times! And she’s attending the coolest conferences and parties ever! You rock guys!

Sectormanagement Bedrijven
Rabobank

Wij kijken terug op een zeer geslaagde kick off van onze community op 15 oktober jl. Dit succes hebben we mede te danken aan de toplocatie, jullie bijdrage aan het inhoudelijke programma, de experience tours en jullie hulp en ondersteuning voor en tijdens de dag zelf. Daarvoor willen we jullie dan ook zeer hartelijk danken! Wij zijn trots op wat we samen hebben bereikt en we kijken uit naar een volgende samenwerking.

Barthold Boreel
Utrechtse Golfclub de Pan
Voorzitter

Vanwege de Corona crisis konden wij geen fysieke ledenvergadering houden. Starlive heeft voor ons een zeer geslaagde digitale ledenvergadering georganiseerd, waaraan ruim 100 leden hebben deelgenomen. Wij hebben veel complimenten van onze leden gekregen over het verloop van deze digitale vergadering, ook over het gemak waarmee gestemd kon worden.

Kelly Heerkens
Microsoft Netherlands
Solution Sales Modern Work

“Ik ken geen ander bedrijf waarbij de communicatie zo goed verloopt, er zo snel wordt gehandeld en waar de sky zó de limit is dan Starlive. Het is altijd zeer prettig zaken doen met jullie (en dat meen ik!)”

Dennis Mikkelsen
BDR Thermea Group B.V.
Senior Group Communications Manager

“Wilde je nog even persoonlijk bedanken voor de goede zorgen vandaag, voor je geduldige en professionele begeleiding!”

Theo Verboom
Lidl Nederland GmbH
Leiderschap & Ontwikkeling

“Ze was erg blij met de tolken en vond het harstikke goed gaan en heeft mij gevraagd om de complimenten over te brengen.’’

Visual Storytelling

Het congres dat u organiseert, organiseert u natuurlijk niet zonder reden. U wilt iets overbrengen aan de bezoekers. Starlive is er in gespecialiseerd om uw verhaal, uw boodschap zichtbaar te maken op alle mogelijke manieren tijdens uw congres op een dusdanige wijze dat deze boodschap goed blijft hangen bij uw bezoeker. We passen dit toe in de aankleding van de ruimtes, de signing in de locatie, de catering en alle andere mogelijke touchpoints die uw gast kan tegenkomen. Zo komt uw verhaal écht tot leven.

Altijd samen met u

U mag het team van Starlive zien als verlengstuk van uw eigen organisatie of afdeling. Uw doelstellingen worden de onze en samen gaan we voor het beste resultaat. We voorzien u van advies en creatieve input in de brainstormfase en zorgen voor een vlekkeloos én zorgeloos verloop van uw evenementen. En alles wat we doen, doen we vooral samen met u. Er is voor ons niks mooiers dan u te laten stralen.

Niets is onmogelijk

Hoe groter de uitdaging, hoe beter! Kan niet, bestaat niet, is een van de motto’s van Starlive. Een evenement gelijktijdig in 4 landen? Geen probleem. Een 10 meter hoge fontein op je evenement?  Draaien we ons hand niet voor om. Hoe groot de logistieke uitdaging ook is, Starlive regelt het. Voor onze opdrachtgevers zetten we alles op alles.

Roadshow congressen en seminars

In de afgelopen jaren hebben wij voor onze opdrachtgevers meer dan eens een roadshow mogen organiseren. Dezelfde congressen en seminars, met dezelfde boodschap, maar in opeenvolgende landen. Wij bewaakten de uitstraling, kwaliteit en inhoud en reisde mee om de events te organiseren. Dit vergt de blik van een perfectionist en een creatieve geest om te zorgen dat in elk land en op elke locatie dezelfde beleving wordt ervaren. Voor Microsoft hebben we dit zelfs al enkele keren naar volle tevredenheid gedaan. Bekijk hiervoor ook ons portfolio hieronder.