Beurzen

Voor het face-to-face ontmoeten van uw klanten is een beurs nog steeds een uitgelezen mogelijkheid. Logisch dat u zich dan op uw paasbest wilt presenteren. Starlive heeft een bewezen staat van dienst voor wat betreft het doorvertalen van merk en verhaal tot creatieve, interessante en innovatieve beursstands die uw verhaal beleefbaar maken. We hebben dit al gedaan voor Dropbox, Microsoft, Medical Brands en meer opdrachtgevers.

Wij zijn er om u en uw boodschap te laten stralen! 

Ayda Kocaibrahimoglu Ozbakirci
Microsoft Services

It was wonderful to work with you, thank you for your amazing support, professionalism and friendship.

Bram Schoordijk
Microsoft/Dell

Wat een geweldige dag gisteren!!! Dit was de beste bestuurdersdag ever! Bijzonder goede sfeer goede onderwerpen. Snel… Perfecte organisatie.

Barbara Kok
Microsoft

Dank jullie wel voor de goede ideeën en jullie energie en inzet. We hebben erg veel enthousiaste reacties gekregen op onze ‘stand’. Ik denk dat we het concept van de Mission Control Room vaker gaan inzetten.

Annick van Dyck
Travix

Dank voor de gestroomlijnde organisatie van het Travix feest. Het was wederom een groot succes en ik hoor alleen maar goede berichten. Dak ging er weer af.

Fairbanks

Split, Croatia was unbelievable! The program was great.

André van den Heuvel
HV Partners Holding
Directeur

Starlive heeft niks teveel gezegd. Een geweldige band waardoor het een fantastisch feest voor onze medewerkers en ons is geworden. Wij kunnen op een zeer geslaagde avond terugkijken. Dank voor jullie hulp.

Hanno Spanninga
FoodResult

Wat mij vooral is opgevallen, dat gedurende de twee dagen van opbouw en uitvoering, ik niemand van Starlive heb zien rennen of heb horen schreeuwen. Alles hadden ze continu onder controle. Zeer professioneel.

Peter Schuhmacher

Nogmaals, hartstikke bedankt, het was mede dankzij jullie perfect. De complimentjes vliegen me om de oren. Die behoren voor een groot deel ook aan jullie toe, het was een professioneel een kwalitatief hoogstaand gebeuren. En daarnaast hartstikke gezellig, met genoeg humor.

Sarka Kohoutova
Microsoft
Microsoft Teams Program Manager

I have had a few calls with our Director and she is mentioning everywhere to everyone that the party in Amsterdam was the best one she ever experienced during her Microsoft times! And she’s attending the coolest conferences and parties ever! You rock guys!

Sectormanagement Bedrijven
Rabobank

Wij kijken terug op een zeer geslaagde kick off van onze community op 15 oktober jl. Dit succes hebben we mede te danken aan de toplocatie, jullie bijdrage aan het inhoudelijke programma, de experience tours en jullie hulp en ondersteuning voor en tijdens de dag zelf. Daarvoor willen we jullie dan ook zeer hartelijk danken! Wij zijn trots op wat we samen hebben bereikt en we kijken uit naar een volgende samenwerking.

Barthold Boreel
Utrechtse Golfclub de Pan
Voorzitter

Vanwege de Corona crisis konden wij geen fysieke ledenvergadering houden. Starlive heeft voor ons een zeer geslaagde digitale ledenvergadering georganiseerd, waaraan ruim 100 leden hebben deelgenomen. Wij hebben veel complimenten van onze leden gekregen over het verloop van deze digitale vergadering, ook over het gemak waarmee gestemd kon worden.

Kelly Heerkens
Microsoft Netherlands
Solution Sales Modern Work

“Ik ken geen ander bedrijf waarbij de communicatie zo goed verloopt, er zo snel wordt gehandeld en waar de sky zó de limit is dan Starlive. Het is altijd zeer prettig zaken doen met jullie (en dat meen ik!)”

Dennis Mikkelsen
BDR Thermea Group B.V.
Senior Group Communications Manager

“Wilde je nog even persoonlijk bedanken voor de goede zorgen vandaag, voor je geduldige en professionele begeleiding!”

Theo Verboom
Lidl Nederland GmbH
Leiderschap & Ontwikkeling

“Ze was erg blij met de tolken en vond het harstikke goed gaan en heeft mij gevraagd om de complimenten over te brengen.’’

Visual Storytelling

Welk probleem lost het product op dat u op een beurs gaat presenteren? Wat is het verhaal erachter? Wat wilt u dat de bezoeker bijblijft? Deze en andere vragen vuren we op u af om tot de meest ultieme stand te komen voor uw product. Wij maken uw verhaal visueel in de aankleding, huisstijl, give-aways en alle andere aspecten die voor een beursbezoek van belang zijn. Dit doen we uiteraard niet alleen, maar in een nauwe samenwerking met u.

Stop-and-wonder

Op een beurs waar de bezoeker overladen wordt met indrukken is het van groot belang dat we uw doelgroep toch laten binnenlopen op uw stand. Om dit te bewerkstelligen creëren wij altijd een stop-and-wonder effect, iets dat de zintuigen prikkelt en waardoor de bezoeker juist bij die ene stand blijft staat. Dit kan een VR experience zijn, een verrassend decor of ander effect op uw stand. Wij bekijken samen met u wat het beste past bij uw verhaal en beursconcept.

Niets is onmogelijk

Kan niet, bestaat niet, is een van de motto’s van Starlive. Tijdens het creatieve proces laten wij ons door niks remmen om tot de perfecte oplossing te komen. En in de uitvoering evenmin. Hoe groter de uitdaging, hoe beter!