STARLIVE, live communication and Event management

We are among the top event and live communication agencies in the Netherlands and Europe. With the perfect mix of years of experience and refreshing creativity, we set up interactive events and live communication concepts to help you achieve your goals.

Our motto is “no is never an option”. This makes your event unique and memorable.

Contact us and see for yourself that we will always go the extra mile for you.

How may we help you?
Corporate Events
Zakelijk event, personeelsfeest of productlancering? Wij creëren onvergetelijke happenings door bijzondere locaties en een verrassend, innovatief programma. Met bijzondere sprekers of speciaal voor de gelegenheid vervaardigd entertainment.
Congressen & Seminars
Uw congres naar een hoger niveau? Niet meer saai en grijs, maar verfrissend en nieuw! Met innovaties en visual storytelling zorgen wij voor meer beleving en blijft uw boodschap beter beklijven.
Beurzen
Met onze creaties val je op bij een beursdeelname. Van vormgeving tot ‘stop and wonder’-effecten; meer bezoekers in je stand en meer interactie. Kortom een stand met beleving en betere resultaten.
Incentives
Een incentive is meer dan een reis en hotel boeken. Wat de bestemming ook is; wij creëren een belevenis die niet snel zal worden vergeten. En de banden met klanten of medewerkers alleen maar zal versterken.
Starlive Concepts
In onze bezieling om bijzondere events te creëren hebben we ook eigen spraakmakende concepten ontwikkeld. Concepten die we niet exclusief houden maar ook uw event nog beter kunnen maken.
Communicatie
Alles draait om communicatie. Van design tot branding, van videoproducties tot de gehele event communicatie campagne (online en offline). Wij weten de beste middelen doeltreffend in te zetten én te creëren/produceren.
Why choose starlive?
Our clients choose us because of our innovative solutions and creative minds. Working with Starlive means that you can focus on your own tasks and know that the rest will be taken care of. Our mission is to make you shine.
Our clients

We organize events and live communication for a variety of clients in different sectors. Below a selection from our extensive client portfolio.

Ayda Kocaibrahimoglu Ozbakirci
Microsoft Services

It was wonderful to work with you, thank you for your amazing support, professionalism and friendship.

Bram Schoordijk
Microsoft/Dell

Wat een geweldige dag gisteren!!! Dit was de beste bestuurdersdag ever! Bijzonder goede sfeer goede onderwerpen. Snel… Perfecte organisatie.

Barbara Kok
Microsoft

Dank jullie wel voor de goede ideeën en jullie energie en inzet. We hebben erg veel enthousiaste reacties gekregen op onze ‘stand’. Ik denk dat we het concept van de Mission Control Room vaker gaan inzetten.

Annick van Dyck
Travix

Dank voor de gestroomlijnde organisatie van het Travix feest. Het was wederom een groot succes en ik hoor alleen maar goede berichten. Dak ging er weer af.

Fairbanks

Split, Croatia was unbelievable! The program was great.

André van den Heuvel
HV Partners Holding
Directeur

Starlive heeft niks teveel gezegd. Een geweldige band waardoor het een fantastisch feest voor onze medewerkers en ons is geworden. Wij kunnen op een zeer geslaagde avond terugkijken. Dank voor jullie hulp.

Hanno Spanninga
FoodResult

Wat mij vooral is opgevallen, dat gedurende de twee dagen van opbouw en uitvoering, ik niemand van Starlive heb zien rennen of heb horen schreeuwen. Alles hadden ze continu onder controle. Zeer professioneel.

Peter Schuhmacher

Nogmaals, hartstikke bedankt, het was mede dankzij jullie perfect. De complimentjes vliegen me om de oren. Die behoren voor een groot deel ook aan jullie toe, het was een professioneel een kwalitatief hoogstaand gebeuren. En daarnaast hartstikke gezellig, met genoeg humor.

Sarka Kohoutova
Microsoft
Microsoft Teams Program Manager

I have had a few calls with our Director and she is mentioning everywhere to everyone that the party in Amsterdam was the best one she ever experienced during her Microsoft times! And she’s attending the coolest conferences and parties ever! You rock guys!

Sectormanagement Bedrijven
Rabobank

Wij kijken terug op een zeer geslaagde kick off van onze community op 15 oktober jl. Dit succes hebben we mede te danken aan de toplocatie, jullie bijdrage aan het inhoudelijke programma, de experience tours en jullie hulp en ondersteuning voor en tijdens de dag zelf. Daarvoor willen we jullie dan ook zeer hartelijk danken! Wij zijn trots op wat we samen hebben bereikt en we kijken uit naar een volgende samenwerking.

Barthold Boreel
Utrechtse Golfclub de Pan
Voorzitter

Vanwege de Corona crisis konden wij geen fysieke ledenvergadering houden. Starlive heeft voor ons een zeer geslaagde digitale ledenvergadering georganiseerd, waaraan ruim 100 leden hebben deelgenomen. Wij hebben veel complimenten van onze leden gekregen over het verloop van deze digitale vergadering, ook over het gemak waarmee gestemd kon worden.

Kelly Heerkens
Microsoft Netherlands
Solution Sales Modern Work

“Ik ken geen ander bedrijf waarbij de communicatie zo goed verloopt, er zo snel wordt gehandeld en waar de sky zó de limit is dan Starlive. Het is altijd zeer prettig zaken doen met jullie (en dat meen ik!)”

Dennis Mikkelsen
BDR Thermea Group B.V.
Senior Group Communications Manager

“Wilde je nog even persoonlijk bedanken voor de goede zorgen vandaag, voor je geduldige en professionele begeleiding!”

Theo Verboom
Lidl Nederland GmbH
Leiderschap & Ontwikkeling

“Ze was erg blij met de tolken en vond het harstikke goed gaan en heeft mij gevraagd om de complimenten over te brengen.’’

Contact

We can be contacted on +31 (0)35 677 00 77 or info@starlive.nl