incentive naar schitterend malta

Ook in het buitenland organiseert Starlive bijzondere evenementen met impact. Zo hebben wij een spectaculair programma op Malta samengesteld voor Dell. Tijdens deze 3-daagse trainingstrip beleefden de gasten unieke ervaringen. Zo raceten zij met een powerboot over de Middellandse zee om vervolgens te gaan zwemmen met tonijnen. Een ‘once in your lifetime’-experience! Na dit onvergetelijke avontuur genoten de gasten van een heerlijke lunch bij Baia Beachclub, met een prachtig uitzicht op het eiland Komino.

Naast de trainingssessies en het heerlijke eten tijdens deze dagen, zorgden ook een bezoek aan het kleine paradijs ‘Blue Lagoon’ met haar kristalheldere water en een 4×4 jeep tour over het eiland Gozo ervoor, dat de trainingstrip een groot succes werd.

Starlive heeft deze voor deze incentivereis een compleet op maakt gemaakt programma samengesteld met unieke belevenissen, de vluchten en het hotel geregeld en de deelnemers persoonlijk begeleid op Malta. Op deze manier hebben wij onze opdrachtgever compleet ontzorgd, waardoor zij alle aandacht konden geven aan hun gasten.