Congres in MÁlaga

AANTAL PERSONEN: 150

DOELSTELLING: Congres

LOCATIE: Gran Hotel Miramar

In het Spaanse Málaga vind je in een idyllische omgeving het sprookjesachtige Gran Hotel Miramar. Eind januari vlogen wij er heen voor een meerdaags bedrijfsevenement van een internationale klant.

Vanuit 13 landen kwamen in totaal 150 gasten naar het zonnige Málaga voor een driedaags congres. Alle gasten waren serviceproviders. Het programma werd gevuld met interessante plenaire sessies in een karakteristieke balzaal en break-out rondes met bijzondere internationale sprekers. Buiten de plenaire sessies kregen de gasten ruimschoots de tijd om hun aanpak en problematiek te bespreken. Het evenement werd op de eerste avond in stijl geopend met een welkomstreceptie. De setting hiervoor was de exclusief afgehuurde hotelrooftop.

Naast serieuze zaken was er ook tijd voor entertainment. Tijdens het gala diner met optredens van een flamenco act en Opera della Casa konden de gasten even achterover leunen. Een drankje kon men halen bij de sherry schenker, een drank waar de streek bekend om staat. Om het helemaal af te maken werd de muziek verzorgd door een typisch Spaanse gitarist.

Heeft jouw organisatie ook een trip naar het buitenland op de agenda staan? Wij denken graag met je mee over de perfecte invulling! Neem direct contact met ons op.