Media Park Boulevard 11, 1217 WE Hilversum

Company Radio zorgt voor verbinding in de tijd van hybride werken

company-radio-zorgt-voor-verbinding-in-de-tijd-van-hybride-werken-22647

Hoe hou je iedereen in deze tijd aangelijnd en betrokken? Wat als je een belangrijke boodschap hebt voor al je medewerkers? Een nieuwsbrief? Te saai. Een bedrijfsfeest? Te omvangrijk; kostbaar bovendien. Maar wat dacht je van je eigen radioshow, Company Radio?

Starlive.nl, gevestigd op het Mediapark in Hilversum heeft een even eenvoudig als briljant concept ontwikkeld. De eerste successen zijn geboekt en dat nieuws gaat inmiddels als een lopend vuurtje. Het uitgangspunt is simpel: je maakt een radioshow, helemaal toegespitst op het bedrijf. Gasten zijn medewerkers van het bedrijf. Maar even goed zijn dit bijvoorbeeld klanten of toeleveranciers.

Hybride
Hybride werken vraagt om een hybride event. ‘Company Radio is voor veel middelgrote en grote bedrijven een uitkomst. Je draagt je boodschap uit naar een geselecteerd publiek. Via een speciale website kunnen uitsluitend genodigden de radioshow bijwonen. Met behulp van camera’s wordt het zelfs kijkradio en kunnen medewerkers ook visueel meebeleven wat er in de studio gebeurt. En die studio is voor de gelegenheid natuurlijk ingericht in de ontvangsthal of kantine van de opdrachtgever’, aldus Jan Eleveld van Starlive, geestelijk vader van Company Radio.

Meer weten? Lees hier het oorspronkelijke artikel in eventbranche.nl