Starlive is uw partner in het creëren van beursstand-concepten die net even wat anders zijn dan u gewend bent en opvallen tussen de overige stands.

Wij kunnen een totaal concept verzorgen, inclusief ontwerp, uitvoering, aankleding en branding. Ook kunnen wij innovatieve oplossingen toevoegen aan een bestaande stand om zo meer bezoekers te trekken en de ROI te verhogen.

logo_koelnmesse

Innovaties met een stop-and-wonder effect voor beurzen en evenementen!

FogscreenOpvallende projectie op een waternevel scherm. Zowel twee- als driedimensionale beelden of animaties kunnen interactief worden benaderd zoals een touchscreen, alleen nu in de lucht.

music_machineMet deze DJ-machine kunnen bezoekers of gasten zelf de muziek bepalen door het toevoegen van blokjes met ritme, instrumenten of vocals. Uiteraard alles onder begeleiding van een echte DJ. En het klinkt altijd goed!

floating_displayDe gepatenteerde technologie maakt het mogelijk objecten te laten zweven in de lucht. Afstotende magneten in combinatie met geavanceerde elektronica houden de zwevende objecten in positie.

mirror_displayStel een bezoeker loopt uw stand binnen en via de spiegel wordt het weer van de komende week gepresenteerd met bijbehorend kledingadvies en ondertussen ziet uw klant hoe de nieuwe kleding collectie staat.

pepper_robotDe razend populaire robot Pepper is nu ook beschikbaar in Nederland en in te zetten voor beurzen en events. Pepper kan  bijv. een product presenteren op een beursstand. Reken maar dat iedereen dat wil horen!

smart_glassDankzij deze technologie is het mogelijk om een glazen wand te transformeren van ondoorzichtig naar transparant. Op de matte wand kan een video worden geprojecteerd. Geef bezoekers een sneak preview van uw nieuwe product!

Video_mappingProjecteer videobeelden niet op een gewoon scherm maar op 3D objecten.  Hiermee worden de objecten op indrukwekkende wijze tot leven gebracht en krijgen zij een extra dimensie.

3D_hologramEen unieke display die een visuele inhoud van een object in drie dimensies animerend projecteert. Het combineert holografische en vrij zwevende geanimeerde beelden, bijv. personen of logo’s met fysieke producten en geluid.

whispering_wallGebaseerd op sonar techniek die met micro trillingen oppervlakten verandert in luidsprekers. Bijv. een etalage waarmee verleiding wordt gecreëerd. Maar ook een tafel of wand kan veranderen in een speaker waarmee de aandacht wordt getrokken.

Augmented_realityMet deze techniek wordt aan de wereld rondom een extra dimensie toegevoegd op een beeldscherm van bijv. een smartphone of tablet. Deze dimensie zorgt voor een unieke, indrukwekkende en veelal onvergetelijke belevenis.

ibeaconWanneer een consument met een smartphone het signaal van een Beacon ontvangt, komt een persoonlijke welkomstbericht, aanbieding of loyalty beloning tevoorschijn of nadere info over een product.

LED_carpetLED Carpet transformeert de interactie tussen mensen en een ruimte op fundamentele wijze. Het verandert de vloer in een dynamisch oppervlak met eindeloze mogelijkheden.

transparante_displayOpvallend is deze display met een transparant beeldscherm. In de display kunnen artikelen worden geplaatst, die gewoon zichtbaar zijn door de glazen wand. Dan begint plotseling op deze glazen wand een videobeeld af te spelen.

Coffee_artVerwelkom uw gasten met een heel bijzonder kopje koffie. Met de speciale koffieprinter is het mogelijk om persoonlijke boodschappen op de koffie te printen zoals een felicitatie op je verjaardag, een logo van het bedrijf of zelfs een afbeelding!

interactive_floor

Deze LED tegels zijn ontworpen voor interactieve podiumvloeren. Ze geven shows een extra dimensie, doordat het decorbeeld niet alleen achter de artiest/spreker aanwezig is, maar er omheen als een 3D-achtige beleving.

easy_online_info_toolEen unieke beleving van online shoppen op uw stand. De smartphone wordt gebruikt als een “laserpointer”, waarmee de klant richt op een product. Dit product licht op middels een achterliggende display en vervolgens verschijnt de productinformatie op de smartphone.

digital_hostessMet twee camera’s en speakers kan deze robot in elke omgeving worden ingezet om een natuurlijke interactie te beleven. Bijv. een gesprek over grote afstand (wereldwijd), als virtual host, razende reporter of promotor van uw stand op de beurs.