Het is lente! De lucht is blauwer dan blauw en in de natuur komt nieuw leven tevoorschijn. Alles is in beweging. En hoe is het met jou?

Het normale leven, dat we gewend waren, staat even stil en alles draait om één ding; zorgen dat we gezond blijven en deze pandemie zo snel mogelijk achter ons kunnen laten. We werken, als het kan, vanuit huis, kinderen blijven thuis en krijgen daar les. Hobby’s of uitgaan; het is even niet aan de orde. Surrealistisch, onzeker, maar ook verbindend. Er ontstaan mooie initiatieven in verbondenheid op afstand zoals de beren-actie en het klappen voor de zorg. En alternatieve werkvormen zoals beeld-vergaderingen of online Webinars en congressen. We beginnen aan de nieuwe werkelijkheid langzaam te wennen.

Ondanks al deze creatieve oplossingen en ontwikkelingen is er ook de keerzijde van het sociale isolement. En daarom ontstaat er een sterk verlangen naar elkaar weer ontmoeten. Uiteraard met je familie en vrienden, maar ook met je collega’s en zakelijke relaties.

Onze branche maakt een niet eerder voorgekomen periode door met uitgestelde of geannuleerde evenementen. Het Starlive team focust op de periode hierna, wanneer deze uitdagende tijd weer achter ons ligt. Vanzelfsprekend hebben wij ons kantoor op het Media Park in Hilversum moeten sluiten en werken wij allemaal vanuit huis.

We zien vooral dat evenementen liefhebbers dit moment aangrijpen om zich klaar te maken voor de toekomst. Wij ook, want wij willen vooruit.

Wij staan voor je klaar om te adviseren. Om te beginnen met online live events. Ook hierbij geldt dat je boodschap meer impact heeft met een inspirerende beleving. En dat gaat verder dan alleen het technische streamen. Wij denken mee over de content, de vormgeving en een toepasselijke virtuele omgeving. Laat ons weten wanneer je hierover meer informatie wilt ontvangen.

Daarnaast ondersteunen wij vanzelfsprekend ook bij het verplaatsen van evenementen naar een betere en veiligere periode. Wij bereiden nu al nieuwe projecten voor, voor in de tweede helft van 2020.

Blijf gezond en voel je vrij om met ons contact op te nemen, om plannen te maken voor de toekomst of je te inspireren in het NU.

Laten wij samen deze uitdaging aangaan. Samen Sterk! Wij zijn er voor jullie.

Namens het Starlive Team; Berry, Jan, Sanne, Lisanne, Daan & Astrid